De Graaf Advocatuur

De Ondernemingsrecht Advocaten te Nijmegen

De Graaf Advocatuur te Nijmegen is gespecialiseerd in het oplossen van problemen en het verlenen van bijstand bij geschillen op het gebied van ondernemingsrecht.

Heeft u een probleem op het gebied van ondernemingsrecht?

De kernspecialisatie van De Graaf Advocatuur uit Nijmegen is het ondernemingsrecht. Of het nu gaat om overnames, fusies, samenwerkingen of herstructurering, het ondernemingsrecht raakt de kern van iedere onderneming. De ondernemingsrecht advocaten van De Graaf Advocatuur kennen als geen ander de mogelijkheden die het ondernemingsrecht biedt om het meest optimale resultaat voor uw organisatie te bereiken. Het beste resultaat wordt bereikt wanneer in een vroegtijdig stadium gebruik wordt gemaakt van een ondernemingsrecht advocaat.

Door de jarenlange ervaring kunnen de ondernemingsrecht advocaten van De Graaf Advocatuur uit Nijmegen u op een betrokken en oplossingsgerichte wijze bijstaan. Betrokkenheid en oplossingsgerichtheid zijn voor De Graaf Advocatuur kernwaarden.

De advocatuur traditioneel?

Niet bij De Graaf Advocatuur. We hebben een moderne kantoorvoering met een persoonlijke benadering. De lijnen zijn kort en iedere advocaat is altijd goed bereikbaar voor zijn cliƫnten. Vanwege de moderne toepassing van ICT is de overhead laag en ons tarief aantrekkelijk en flexibel.

NIEUWS

De Graaf Advocatuur wint rechtszaak tegen multinational Siemens zie actualiteiten

https://degraafadvocatuur.nl/


Quality is never an accident, it is always the result of intelligent effort